<span id="DataList3_lbl1_0">KVARK LAGKAGE, opskrift Kvark-lagkage - Fedtfattig</span>


Opskrifter
Opskrifter


Kvark-lagkage

KVARK LAGKAGE, opskrift Kvark-lagkage - Fedtfattig Gå til Kager eller Lagkage

Tilberedningstid: Ikke angivet
Antal personer: Ikke angivet



Ingredienser:
Kvarkfromage:
4 blade husblas
275 g kvark 5+
275 g ylette
1½ dl sukker eller sødestof efter smag
Reven skal af en citron
Saft af en citron
5 æggehvider
Sukkerbrødsbunde:
3 æg
125 g sukker (1½ dl)
50 g (5 spsk) safirmel
50 g (4 spsk) kartoffelmel
½ tsk hjortetaksalt
1 spsk vand
Pynt:
1 kiwi.




Fremgangsmåde:
Kvarkfromage:
Husblasen lægges i blød i koldt vand i 5 min.
Kvarken røres sammen med ylette, sukker eller sødestof og citronskal.
Husblasen smeltes i citronsaften, den afkøles lidt og røres i kvarkblandingen.
Til sidst vendes de stiftpiskede hvider i massen.
Sukkerbrødsbunde:
Æggene piskes luftige, og sukkeret piskes i, til det skummer.
Vandet piskes i.
Mel og hjortetaksalt vendes i.
Dejen hældes i 2-3 smurte lagkageforme.
Bages straks ved. 225 grader i ca. 5 min.
Pynt:
1 kiwi skrælles og skæres i skiver som pynt på toppen af lagkagen.